Kako smo i najavili, Kino TV je za mjesec listopad organizirao reviju horora svake nedjelje. Prva nedjelja 3.10.2021. donosi nam prva dva horor naslova,  a to su: Moja smrt i Kuća duhova.

MOJA SMRT (Death of Me)

Uloge: Maggie Q, Luke Hemsworth, Alex Essoe

Režija: Darren Lynn Bousman

Godina: 2020.

Trajanje: 94 minute

Sinopsis:

Tijekom odmora na jednom od tajlandskih otoka, Neil i Christine se jednog jutra bude mamurni i bez sjećanja na prethodnu noć. Uskoro pronađu video snimku s Neilove kamere te užasnuti promatraju kako na snimci Neil ubija Christine. Uz dvadeset i četiri sata do sljedećeg broda koji će ih vratiti na kopno i uz tajfun koji prijeti otoku, Christine i Neil će pokušati rekonstruirati sve događaje prethodne noći te uskoro biti uvučeni u smrtonosnu mrežu misterije, crne magije i umorstva.

 

 

KUĆA DUHOVA (Haunter)

Uloge: Abigail Breslin, Peter Outerbridge, Michelle Nolden

Režija: Vincenzo Natali

Godina: 2013.

Trajanje: 97 minuta

Sinopsis:

U ovoj modernoj priči o duhovima, tinejdžerica Lisa Johnson i njezina obitelj preminuli su 1986. godine pod zlokobnim okolnostima, ali su njhovi duhovi ostali zarobljeni u kući u kojoj su živjeli. Kroz period od šest "dana", Lisa će s one strane morati pokušati pomoći mladoj djevojci Oliviji da skupa sa svojom obitelji ne doživi identičnu sudbinu u istoj kući.