Nova dramska horor serija, koja je ugledala svjetlo dana ovih dana. Radnja serije se vrti oko Jane i Henrya koji se javljaju na oglas upravitelja zgrade na luksuznoj lokaciji New Yorka.

Upravitelj zgrade prije njih umro je u čudnim okolnostima, što samoj seriji daje jednu natprirodnu notu. Vlasnik zgrade, nevoljko i nakon oklijevanja odlučim im dati posao koji dolazi s lijepim beneficijama, tj. u samoj zgradi dobivaju stan na korištenje.

Kako radnja teče, upoznajemo likove, ali i samu zgradu koja ima crnu prošlost i još crniju sadašnjost.

Nakon dugonajavljivanih promosa, trailera i teasera, Pak Avenue je došao na male ekrane, što i ne čudi nakon izlaska sličnih serija u zadnje vrijeme. Ako bi samu radnju i seriju morali usporediti s nekom od već emitiranih, definitivno bi to bila American Horror Story / Američka horor priča, iako radnja se dosta razlikuje, a elemnti hororau ovoj seriji ponešto su drukčiji od AMSe.

Likovi su dobro okarakterizirani i već u prvoj epizodi upoznajemo preko desetak likova oko kojih će se vrtjeti sama radnja, iako ostali smo ponešto razočarani onim horor elementima koja smo očekivali u ovakoj jednoj seriji. Priča je više okrenuta dramskom prikazu, nego hororu.

Naravno, ovo je tek pilot epizoda pa ćemo seriji dati još koju šansu da popravi prvi dojam.