Klaun histerija ovih dana poprimila je velike razmjere. Iako se prvotno mislilo da je sve dio marketinškog trika u svrhu najave nekoga horor filma ili čak mega popularnog Halloweena, koji u Americi recimo ima svoj kultni status i to je dan kada svijet na jedan dan postane prava horor zona, čini se ipak da se iza svega krije sve, samo ne fora koja bi trebala nekoga nasmijati ili bar lažno uplašiti.
 
Klaunovi haraju već mjesecima, teroriziraju ljude, pljačkaju, a što je najgore počeli su prijetiti djeci i svima na koje naiđu u svome pohodu. Koliko su stvari postale ozbiljne, u sve se uključila i policija koja ljude mora upozoravati da prijavljuju slične ispade.
 
Sve je počelo još u osmom mjesecu ove godine u Južnoj Karolini. Tada je skupina od deset klaunova počela terorizirati cijelo područje Južne Karoline, a ljude su preplašili do te mjere da su neki od njih od policije tražili dozvolu da pucaju u njih kada ih vide.
 
Iako je cijeli taj cirkus dobro vrijeme bio na američkome tlu, ludilo se preselilo i na naše prostore. U susjednoj Sloveniji, točnije u Jesenicama klaunovi već nekoliko dana plaše ljude, a u sve se uključila i tamošnja policija. Dok je prije nekoliko dana viđeno i nekoliko klaunova na području Lijepe naše, točnije u Krapinsko zagorskoj županiji, gdje je snimljena i fotografija jezivoga klauna, točnije fotografija klauna je snimljena u mjestu Kuzminac, a isti izgleda stvarno jezivo i zastrašujuće.
 
Ugledate li kojeg klauna ovih dana, slikajte i bježite. Ustvari, samo bježite. I prijavite. Ako uspijete i uslikajte pa nam pošaljite. Uglavnom, bježite!