Kako je 2016. godina sad već iza nas, odmah na početku godine istražili smo što nas od horor žanra očekuje u ovoj godini. Čitajući razne forume i rasprave, dolazi se do zaključka da prošla godina i nije bila nešto previše 'plodonosna' kada su horor filmovi u pitanju, no bez obzira na različita mišljenja o protekloj godini u horor smislu, bilo je nekoliko horor naslova koje bi svakako mogli izdvojiti kao horore koje morate pogledati, naravno ako već niste.
No, da ne odlutamo s teme, vraćamo se odmah na temu horor filmova koji čekaju na svoje gledanje tokom ove godine, dobro nam došle, 2017.-e.
 
 
Split - Film izlazi 26. siječnja
 
Jedan od najzanimljivih horor filmova svakako je horor 'Split'. Naime, radnja filma se vrti oko čovjeka koji je podvojena ličnost i to ne dvije osobe, nego njih čak 23. Nakon što otme tri djevojke na jednom parkiralištu, one će spas morati potražiti uz pomoć jedne od ličnosti, dok će ih ista upozoriti na 'zvijer' koja im sprema groznu smrt ako uskoro ne pobjegnu iz zatočeništva.
 
 
 
The Bye Bye Man - Film izlazi 09. ožujka
 
Odmah na početku godine točnije za par dana na kino platna dolazi horor 'The Bye Bye Man'. Radnja filma vrti se oko jezivoga lika, koji prema jednoj legendi prati troje studenata i pojavljuje se na svakoj njihovoj fotografiji. Trailer djeluje stvarno jezivo, a hoće li i film biti takav, saznat ćemo uskoro.
 
 
Rings - Film izlazi 02. veljače
 
O ovome nastavku ne treba puno pisati, jer priču o Samari svi jako dobro znamo. Novi nastavak i nova radnja u koju će biti uključena i sama Samara, dovoljna su pozivnica da mu svi zajedno pružimo priliku.
 
 
 
Get Out - Film izlazi 24. veljače
 
U istom mjesecu kada izlazi i horor 'Rings', na platna nam dolazi i vrlo zanimljivi i jezivi horor 'Get Out'. Od kreatora horor filmova poput Insidiousa, The Gifta i The Visita, ništa manje nismo ni očekivali. Radnja se vrti oko mladog para koji odlazi na upoznavanje kod njezinih roditelja. Nakon što stignu, stvari postaju čudne, a njezina obitelj je sve samo negostoljubiva. Vrlo brzo, kreće borba za život protiv lude familije. Trailer zbilja djeluje obećavajuće!
 
 
 
The Belko Experiment - Film izlazi 13. ožujka
 
Nakon što se cijela zgrada u kojoj radite zaključa, a glas u razglasu vam naredi da se krenete međusobno ubijati ili ćete biti ubijeni, što ćete napraviti?
Ukratko, to je radnja dugo najavljivanoga filma u kojem glavnu ulogu igra poznato lice iz popularne serije 'Scandal', a sam film dolazi od producenata 'The Conjuringa' i 'Annabelle', a kraj ta dva filma, drugu preporuku i ne trebamo! Jedva čekamo!
 
 
 
Alien: Covenant - Film izlazi 19. svibnja
 
Za Ridleya Scotta i njegovu franšizu znaju gotovo svi horor fanovi. Novi napeti nastavak dolazi nam sredinom petog mjeseca, a mi jedva čekamo vidjeti što se krije iza novoga nastavka, za kojega se zbilja nadamo da neće razočarati, kao što je to bio slučaj s hororom Prometheus.
 
 
 
Annabelle 2 - Film izlazi 11. kolovoza
 
Drugi nastavak vrlo dobrog horora 'Annabelle' dolazi nam tek sredinom kolovoza, a kroz isti ćemo saznati prošlost same Annabelle i razlog zašto je i kako postala tako jeziva lutka koje se svatko boji.