Kao i svake godine od kada smo s vama online, organiziramo godišnji izbor za najbolje od najbolje od horor žanra u prošloj godini, takvozvanu HOROR NAGRADU (ovogodišnja dodjela 'crnih kipića' Hororvizije.net).
Ovogodišnji izbor trajat će od 01. veljače pa sve do 28. veljače, dok ćemo listu pobjednika objaviti već tradicionalno 01. ožujka.
 
Ove godine izbor za ovogodišnju HOROR NAGRADU podržali su različiti sponzori (kojima se ovim putem zahvaljujemo), koji su i osigurali nagrade, koje možete osvojiti sudjelovanjem, odnosno glasanjem u ovogodišnjoj horor nagradi.
 
Nagradne pakete osigurali su:
  • Pickbox -  1x pickbox poklon iznenađenja
  • 1x mjesečna pretplata na Pickbox
  • 1x tjedna mjesečna na Pickbox
  • Algoritam - horor roman 'Mrkli mrak bez zvijezda', slavnoga Stephena Kinga
  • Blitz Cinestar - kinoulaznice za horor film
  • Hororvizija.net - različiti horor pokloni:
  • 1x DVD horor film 'Poker Night / Noć pokera'
  • 1x horor knjiga po izboru uredništva Hororvizije
 
Napomena:
 
Kako su neki od vas prošle godine predlagali da glasanje bude anonimno, odlučili smo uvažiti vaše prijedloge. Sada ostavljate glas, bez da itko zna za koji ste izbor glasali.
No vrlo važno:
Nakon što ostavite svoje glasove u ponuđenim anketama, ispod članka u komentare, obavezno ostavite komentar 'Sudjelujem u izboru za Horor nagradu 2017.' i to s valjanom e-mail adresom (vidljivo samo uredništvu portala), kako bi vas mogli kontaktirati u slučaju da ste osvojili jednu od mogućih nagrada.
Nakon što izbor završi i objavimo listu pobjednika, objavit ćemo i listu onih koji osvajaju ovogodišnje horor nagrade.
 
Nakon, ovog nagradnom dijela, krenimo i na glasanje. Svugdje je moguće ostaviti samo jedan glas, klikom na jedan odgovor.
Svoje glasove možete ostaviti u 5 kategorija: Najbolji film, glumac, glumica, redatelj i najbolja horor serija.
Ispod svakog izbora, nalazi se strijelica s kojom listate anketu, no nakon što kliknete i ostavite glas, anketa bi vas trebala sama prebaciti na iduću kategoriju.
 
Uz vaše glasove, svoje glasove dati će i članovi uredništva i recenzenti, a ti glasovi također mogu i vjerojatno hoće utjecati na ishod samog izbora.
 
Učitavanje ankete može potrajati koju minutu, molimo za strpljenje. :)
 
 

Kada date svoje glasove i ostavite komentar ispod članka, to je to. :) 01.ožujka bit će objavljena lista pobjednika, ali iza toga i lista sretnih dobitnika naših vrijednih horor nagrada.

'Lajkanjem' naše facebook stranice, te dijeljenjem statusa o ovom izboru, povećavate šansu za osvajanjem nekog poklon paketa. ;)

 
Linkovi na sponzore: