Još jedna horor godina je iza nas, a kao i svake godine do sada, tako i ove godine organiziramo najveći horor izbor na našim prostorima, takozvanu HOROR NAGRADU - DODJELA 'CRNIH' KIPIĆA' Hororvizije.net.
 
Ovogodišnji izbor za razliku od prošlogodišnjeg, trajat će nešto kraće, točnije od 15.02.2018. pa sve do 28.02.2018***., dok ćemo listu dodjele, točnije pobjednika objaviti tradicionalno 01.ožujka!
***Nagradni natječaj je zbog poteškoća servera na kojem se nalazi naša stranica produžen do daljnjega. O ishodu istog, posjetitelje naše stranice ćemo pravodobno obavijestiti, kao i uvijek do sada.
 

NAGRADNI FOND OVOGODIŠNJE DODJELE

Kao i svake godine, tako smo i ove godine pripremili nekoliko nagradnih paketa za najsretnije od vas koji budu sudjelovali u glasanju i izboru za najbolje od horor žanra! 
No, za razliku od zadnjih izbora, ove godine imamo jednu posebnu nagradu. Naime, najsretnijeg od vas nagradit ćemo domenom i hostingom za vašu web stranicu!
1x domena i hosting za vašu web stranicu
2x horor knjige / romana
2x maskice za mobitel
 
Napomena:
Kako su neki od vas prošle godine predlagali da glasanje bude anonimno, odlučili smo uvažiti vaše prijedloge. Sada ostavljate glas, bez da itko zna za koji ste izbor glasali.
No vrlo važno:
Nakon što ostavite svoje glasove u ponuđenim anketama, ispod članka u komentare, obavezno ostavite komentar 'Sudjelujem u izboru za Horor nagradu 2018.' i to s valjanom e-mail adresom (vidljivo samo uredništvu portala), kako bi vas mogli kontaktirati u slučaju da ste osvojili jednu od mogućih nagrada.
Nakon što izbor završi i objavimo listu pobjednika, objavit ćemo i listu onih koji osvajaju ovogodišnje horor nagrade.

Nakon, ovog nagradnog dijela, krenimo i na glasanje. Moguće je ostaviti jedan glas, klikom na jednu nominaciju.
Za razliku od prošlih godina, ove godine imamo izbor samo jedne i najbitnije kategorije, a to je ona za NAJBOLJI HOROR FILM 2018.
Klikom na izbor u anketi ostavljate svoj glas za najbolji film po vašem izboru!

Uz vaše glasove, svoje glasove dati će i članovi uredništva.