Svaki mjesec Hororvizija.net organizira nagradne igre za svoje posjetitelje. Pratite našu stranicu i sudjelujte u nagradnim igrama te osvojite horor nagrade poput horor knjiga, filmova i sl.
Dragi naši,
završila je božićna nagradna igra. Kako i piše u pravilima, trajala je do 05.01.2021. godine, a danas objavljujemo imena dobitnika naših božićnih nagrada.
Ukupno je na našu mail adresu stiglo 167 prijava i veliko hvala svima koji su sudjelovali u ovom božićnom darivanju.
Hororvizija tim, udruženim snagama, ali i random biranjem izabrao je sretne dobitnike, koje ćemo po objavi ovoga teksta obavijestiti i mailom o osvojenoj nagradi.
 
Ukoliko niste ništa osvojili, nema brige, kao i uvijek, uskoro vam pripremamo novu nagradnu!
Vaša Hororvizija.net 
 
POPIS NAGRADA I DOBITNIKA:
 
ZNANJE HOROR ROMANI:
1. STEPHEN KING: GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA: Ivona Šarić, Split
2. STEPHEN KING: ULJEZ: Renato Smolčić, Ludbreg
 
CINESTAR KINOULAZNICE
1. HOROR FILM 'BJEŽI': Matea Rajić, Osijek
2. HOROR FILM: VLAK ZA BUSAN: Vesna Čubić, Split
 
PRETPLATE
1. 1X NETFLIX PRETPLATA (mjesec dana): Leon Vuko, Poreč
2. 1X PICKBOX PRETPLATA (mjesec dana): Sofija Čelić, Trogir
 
CINESTAR MAJICE I MASKE
1x New Mutants ženska majica i maska: Erika Kablo, Sinj
1x New Mutants ženska majica i maska: Lea Katić, Rijeka
1x New Mutants ženska majica i maska: Toni Berki, Vis
 
SPECIJALNA HORORVIZIJA WEB NAGRADA
Objava VAŠE recenzije jednog horor filma po izboru, uz našu lekturu; 
Andrej Marić, B. Gradiska
Marina Kalaica, Solin
Nikola Smajić, Split
 
Do Božića je ostalo svega desetak dana, a kako bi  dane ove božićne izolacije učinili zanimljivijim i ljepšim, odlučili smo ove godine organizirati BOŽIĆNU NAGRADNU IGRU i podijeliti nekoliko lijepih nagrada.
Kako ne bi previše komplicirali, kao i uvijek do sada kada su nagradne igre u pitanju, a u ovo vrijeme ih je vjerojatno jako puno, pripremili smo nekoliko jednostavnih koraka kako do naših horor nagrada.

 
Dvije kinoulaznice za Igru strave osvojio je Robert Stjepanović.
Dvije kinoulaznice za Kuću strave osvojila je Adriana Popović Bošnjak.
 
Igramo se uskoro ponovo!
Vaša Hororvizija.net
 
Kao što kaže sam naslov, vrijeme je za novu nagradnu igru. Stvarno je prošlo dosta vremena kada smo se zadnji put igrali, a gledavši unatrag, to je bilo kada smo imali otvoren natječaj za HOROR NAGRADU 2017., tako da vrijeme je da se igramo ponovo, a samim time i da nagradimo nekoga od vas nekim simboličnim (horor) nagradama.
 
Kako je ovoga puta nagradna igra organizirana isključivo od strane uredništva Hororvizije, nemamo obavezu uvesti ograničenje za sudionike koji su već nešto osvajali, što je čest slučaj kada organiziramo nagradne igre pod pokroviteljstvom naših sponzora
 
U ovoj 'Novoj nagradnoj igri', (znamooo, vrlo smo maštoviti što se tiče imena :D ), možete sudjelovati SVI koji čitate ovaj tekst.  

 
Horor nagrada je iza nas, a jedino što je ostalo da zaključimo je koga ćemo od vas koji ste ostavljali svoje glasove i nagraditi prigodnim horor poklonima. Horor poklone su kao i prošle godine osigurali Pickbox, Algoritam, Blitz Cinestara, ali i uredništvo portala.
Nažalost, broj nagrada je ograničen pa ne možemo nagraditi sve vas koji ste sudjelovali u nagradnom natječaju i glasanju, ali kako nagradne igre organiziramo jako često, budite i dalje dio Hororvizije i pratite nas na facebook stranici i budite sigurni da će uskoro biti neka nova nagradna u kojoj opet možete sudjelovati i osvojiti super poklon pakete.

 
Pickbox nagradni natječaj – bingeaj, napiši recenziju i zaradi 2 tisuće kuna!
Početak je godine i najbolji način da zakoračiš u Novu godinu je da zaradiš na onome što voliš raditi, a to je gledanje tvojih omiljenih serija. Iako serije koje trebaš pratiti, naravno ako već nisi, nisu horor žanra, šteta je ne podijeliti ovu nagradnu igru i približiti vam nagradu od 2000,00 kn, koje je osigurao Pickbox za najbolje recenzente vaših omiljenih serija. Sve što trebaš je pogledati navedene serije, napisati recenziju istih, ili barem jedne, ne moraš gledati sve tri, ne brini i nadati se da će baš tvoja recenzija biti najbolja. Ako bude, 2.000,00 kuna ide u tvoj dzep. :D 
Za detaljnije o nagradnoj igri čitaj dalje tekst i sretno. :)
 

 
Kao što smo i obećali, nekome od vas u suradnji s Algoritam nakladom odlučili smo pokloniti odličan horor roman Bellman & Black. Kako vas se zbilja jako puno odazvalo na nagradnu igru, što preko facebook stranice, moramo spomenuti i sve one koji su nam se javljali mailom i pisali zašto bi baš oni trebali dobiti ovu knjigu, smatramo da je vrijeme da proglasimo sretnog dobitnika, odnosno ovaj put dobitnicu.
 

 
Uhvaćen u trenutku dječačkog izazova, William Bellman svojom ce praćkom jednim preciznim hicem oboriti i usmrtiti pticu sa stabla. No, riječ je o nimalo običnoj ptici: radi se o gačcu, pripadniku posebnog roda pernatih stvorenja čiji lepet krila odzvanja na gotovo svakoj stranici ove čudesne knjige.
 
Iako će ovaj kratki čin nasilja i okrutnosti brzo nestati iz Williamova sjećanja, ispostavit će se da gačci ne zaboravljaju tako lako. Godinama kasnije, uspješan poslovni čovjek, vlasnik obližnje predionice i sretno oženjen otac četvero djece, William, kao i svi oko njega, uvjeren je da ima sve. Da nema tajanstvenog stranca u crnom kojeg već godinama viđa na sprovodima, moglo bi se reći da ga ništa pod kapom nebeskom ne muči. No, kad niz nevjerojatno tragičnih udesa njegovu sreću preko noći preokrene u neljudsku nesreću, William će, kako bi spasio nesto vrednije i od vlastita mu života, biti prisiljen sklopiti neobičan sporazum s tajanstvenim i još neobičnijim strancem.
 

 
Sutra nam u Cinestar kina dolazi horor film The Boy (2016.), koji glasi za jedan od najjezivijih horor filmova kada su lutke u pitanju. Šokirajući publiku diljem svijeta, 'The Boy' nam donosi priču o dječaku-lutki, u kojoj nećete moći vjerovati što ga oživljava. Dječak je krojen od samoga zla i igranje s njim ostavlja tragične posljedice.
 
Ususret nadolazećem filmu, u suradnji s Cinestarom dvoje najsretnijih nagrađujemo s 2x2 kinoulaznice! Budite najbrži, podijelite našu objavu na facebook stranici i osigurajte si ulaznice za najjeziviji horor film, još od 'Annabelle'.
 
Iza nas su četiri godine kako smo online i kako vam svakodnevno donosimo vijesti iz horor svijeta, ali i recenzije netom pogledanih horor filmova. Kao i svake godine, 11. travanj je dan kada slavimo rođendan i kada nekoga od vas nagradimo prigodnim horor poklonom.
 
Za razliku od prijašnjih godina, sada smo veći, ima nas više i što je najvažnije, ova naša horor zajednica svakim danom raste i sve je veća. 
Kada pogledamo film u globalu ne možemo se oteti dojmu da je horor žanr, kao podžanr filma općenito dosta iza svih ostalih žanrova koje imamo priliku gledati na domaćim TV programima. Drago mi je da se u zadnjih par godina to promijenilo na bolje i da je ovaj zanimljivi žanr dobio priliku kakvu zaslužuje i da u posljednje vrijeme dio filmske programske sheme čine upravo horor naslovi.

 
Već dugo nismo imali nagradnu igru u kojoj smo dijelili neku horor knjigu. Ovih je dana na našu adresu došao odličan horor roman, koji smo naravno pročitali i odlučili proslijediti nekome od vas.
Osim što se radi o vrijednom horor romanu, uvjeravamo vas da će vas isti prikovati uz vaš naslonjač.
Sve što tražimo od vas je da pogodite o kojem se romanu, ali i piscu radi. Kako bi vam malo olakšali, odlučili smo izdvojiti jedan odlomak koji bi vam mogao biti poznat ako ste se do sada susreli s ovom knjigom, ali ako i niste, sigurno će vam biti od pomoći.

 
Nakon prošle nagradne igre kada smo dijelili Pickbox kodove, na mail smo dobili nemali broj upita kada ćemo opet imati nagradnu igru s mogućnošču osvajanja novih kodova.
Upit smo proslijedili Pickboxu s kojima već duže vrijeme rado surađujemo i na odgovor nismo dugo čekali. Novi kodovi čekaju najsretnije, a ovaj put ne nagrađujemo troje najsretnijih, već vas petero.
 

 
Vrijeme blagdana je vrijeme darivanja! U skladu s tim odlučili smo organizirati nagradnu igru i nagraditi najsretnije od vas!
Jeste li čuli za Pickbox? Ako niste, čitaj dalje!
Vrijeme je dragocjeno, a isto gubiti na traženje filmova i serija po netu je postalo totalno nepotrebno. Pickbox ima sve na jednom mjestu, uz to, sve je titlovano i prilagođeno za sve vaše uređaje!
 

 
Bliži nam se Halloween, iliti po naški 'Noć vještica', a to je vrijeme kada se svim silama trudimo svoje najbliže uplašiti na što originalniji način. Iako je taj običaj 'preko bare' kroz sve ove godine poprimio ogromnu popularnost i Ameri ga doživljavaju kao svojevrsni praznik, dok su sve njihove ulice i kuće okićene raznoraznim Halloween ukrasima, kod nas se taj dan sveo na organiziranje grupnog gledanja horor filmova. Ok, nije ni to za baciti, pogotovo ako te iste filmove gledate u odličnome društvu.
 

 
Dragi naši,
nagradna igra Moja horor knjiga! - nagradna igra je završena. Nažalost, kako knjiga do danas nije stigla do nas, nismo  u mogućnosti sretnog dobitnika nagraditi horor romanom 'Mobitel', slavnoga Kinga.
Naravno, nitko neće biti zakinut i odlučili smo napraviti samo izmjenu nagrade te svakako nagradit nekoga od vas, koji ste sudjelovali u spomenutoj nagradnoj igri.
 

Sretni dobitnik, tj. sretna dobitnica ove nagradne igre je Jelena Jurina. 

 
Kojoj ovim putem čestitamo na osvojenom horor romanu 'Liseyina priča - I. dio', također nastalu iz pera Stephena Kinga.
Nadamo se da će Jelena uživati u čitanju knjige, a vas pozivamo da se opet igrate s nama. :)
 
Uredništvo 
 
Kako ste nam kroz prijašnje nagradne igre kada smo tražili prijedloge što dodati na stranicu, u više navrata predlagali dio namijenjen horor knjigama i romanima, uredništvo Hororvizije odlučio je takav prijedlog i ispuniti. Od nedavno na stranici je dodan dio posvećen horor knjigama i romanima, a njegovo popunjavanje će s vremenom postati sve veće i veće.
Tu pozivamo i vas, sve ljubitelje knjiga i čitanja, a pogotovo one koji vole literaturu horor žanra, da se jave i pridruže uredništvu s kojim će objavljivati recenzije i prijedloge njima odličnih horor knjiga.
 

Svekoliki horor puče, čujte i počujte! (Ok, malo smo se zanijeli!)

U potrazi smo za 1000-tim fanom naše facebook stranice! 'Fali' nam samo pola od ukupne brojke! Iako će neki reći, pa to je još jako puno! No ne! Kao pravim horor optimistima, nama je čaša napola puna! Znamo da nas ima i da mi to možemo!

Naravno, ovo velika facebook potraga ulazi u NAGRADNU IGRU u kojoj možeš osvojiti vrijednu horor nagradu!


Sutra nam na kino platna dolazi dugoočekivani horor film Poltergeist 2015..

Hororvizija vas i ovaj pu,t u suradnji s Blitzom, nagrađuje s kinoulaznicama i to 2x2 kinoulaznice!

Ako želiš pogledati Poltergeista, a imaš volje napisati recenziju o pogledanom, lajkaj i podijeli status na facebooku, a najsretnijih dvoje šaljemo na premijeru filma!

Sretno!

Kao pravi slavljenici, nešto manje od mjesec dana slavili smo svoj treći rođendan kako smo online. :) Naravno, kako je to i priličilo, isti smo obilježili nagradnom igrom, u kojoj ste mogli u komentare članka ostaviti svoje dojmove o stranici, svoje prijedloge, ali i kritike onoga što vam se ne sviđa na samoj stranici.
Najsretnije među vama smo odlučili nagraditi prigodnim horor nagradama.
 
Zbilja je bilo teško izdvojiti samo vas troje, pošto ste svi svojim komentarima zaslužili nagradu. Hvala svima na pohvalama, kritikama i prijedlozima. I dalje ćemo se truditi biti prvo horor odredište vaših web preglednika kada su u pitanju prijedlozi horor filmova, recenzije ili vijesti iz horor svijeta.

Idi na vrh