Kada je Blumhouse produkcija (Martyrs / Mučenice (2008.)Sinister / Zla kob (2012)Ouija / Prizivanje duhova (2014.), ...) u pitanju, onda je sigurno da nam se sprema nešto dobro i napeto, jer samo oni znaju kako napraviti odličan horor film, s prilično dobro doziranim creepy scenama, koje i očekujemo u ovome žanru.
 
Odavno je općepoznato da je 'izolirani' strah najbolje prikazati na malim ekranima, jer nema ništa napetije i strašnije kada netko postane 'lovina' i mora smisliti način kako pobjeći pobješnjelom manijaku. Na tu temu stvarno imamo dosta dobrih filmova, poput The Strangers / Stranci (2008.) ili francuskoga horora Ils / Them - Oni (2006.), a 'Hush' će se nadamo uspješno uklopiti u tu listu filmova.
 
Radnja prati gluhu ženu Katie (Oculus / Ogledalo smrti (2013) ), koja sama živi u kući udaljenoj od grada. Jednu večer na vrata joj dolazi nepoznati muškarac s maskom i krene ju terorizirati. Jadna žena, morat će učiniti nezamislivo kako bi spasila vlastiti život. Može li tišina biti ubojitija od pobješnjeloga manijaka?; - vidjet ćemo kada film izađe.
Planirani datum je početak travnja ove godine, a hoće li ili u naša kina, još nije poznato.